Vegetarisch Kerveloesterzwammen soep
Benodigdheden:
- Oesterzwam - 150 gram
- Verse kervel - 15-20 gram
- Groente bouillon - bouillon voor 1 liter
- Water - 1 liter
- Vers gemalen peper - naar smaak
- Oesterzwam - 150 gram
- Verse kervel - 15-20 gram
- Groente bouillon - bouillon voor 1 liter
- Water - 1 liter
- Vers gemalen peper - naar smaak
Zo maak je het
- Vul de waterkoker met 1 liter water en zet aan
- Snij ondertussen de oesterzwammen in reepjes en de kervel fijn
- Giet het kokende water in een soeppan, voeg de bouillonpoeder of bouillon blokjes toe
- Voeg de oesterzwam reepjes toe en laat 3 minuten koken op zacht vuur
- Roer de kervel door de soep en laat nog maximaal 2 minuten koken
- Voeg nog wat verse peper aan de soep toe