Super food salade
INGREDIENTEN
4 personen
- 2 zoete aardappels 500 gram
- 3 rode bieten gekookt (gevacumeerd)
- 2 el olijfolie
- 1 el honing
- 125 g quinoa ongekookt
- 1 eetrijpe avocado
- 1 granaatappel
- 100 g witte kaas blokjes apetina
- 200 g babyspinazie
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm je oven voor op 225 °C. Was de zoete aardappels.
Snij in gelijke stukken en meng met de olijfolie, honing en een snufje zout. Verdeel de zoete aardappel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ongeveer 30 minuten. Kook de quinoa volgens de verpakking en giet af. Snij de avocado in stukjes, de rode bieten in blokjes en haal de pitjes uit de granaatappel en snij ook de witte kaas in kleine stukjes.
Meng alles met elkaar ook de spinazie en serveer lauwwarm.