Vragen? Bel ons: 06 43759142

Gezonde flensjes

Ingrediƫnten:

  • Voor het beslag:
  • Ei - 4 M
  • Bananen - 4 niet te groot
  • Amandelmeel - 50 gram
  • Zonnebloemolie- voor het bakken
  • Voor de garnering:
  • Aardbeien - 200 gram
  • Bosbessen - 150 gram
  • Griekse yoghurt - 2 eetlepels per persoon
  • 1 theelepel kokos rasp per persoon 


Zo maak je het

  1. Doe de eieren in een kom
  2. Pel de banaan en voeg hem in stukjes toe aan de eieren
  3. Schep er amandelmeel bij en mix het tot een glad beslag met een staafmixer (het is een stuk dikker dan normaal pannenkoekenbeslag)
  4. Zet een kleine pan met goede anti-aanbaklaag op het vuur met 1 eetlepel olie
  5. Schep een soeplepel beslag in de pan en bak op laag vuur de flensjes om en om goudbruin
  6. Leg op ieder bord 2 flensjes en serveer met het verse fruit en twee schepjes Griekse yoghurt per persoon, strooi de gedroogde kokosmelk of geraspte kokos er overheen.