Eieren in groente saus 2 personen
Ingrediƫnten:
300 gram broccoli
4 flinke tomaten
2 paprika 's
1 teentje knoflook
1 ui 1 eetlepel olie
gerookt paprikapoeder
peper
4 eieren
4 volkoren boterhammen of stokbrood (150 gram 2 personen)
Bereiding:
Maak de de groente schoon.
Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
Snijd de tomaten en de paprika's in stukjes en de knoflook en de ui in snippers.
Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
Voeg de tomaten en de paprika's toe en smoor de groente 5 minuten zacht.
Maak de groente op smaak met gerookt paprikapoeder en peper.
Maak 4 kuiltjes in de groente en breek de eieren er boven.
Laat de eieren met een deksel op de pan in ca. 10 minuten stollen.
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
Geef de broccoli en het brood bij de eieren in groentesaus.